iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перник се прочу и в Париж

Перник се прочу и в Париж 06_1434785340

В разгара на майските празници Перник се прочу в сърцето на френската столица Париж, като надпис на кирилица, който гласи: „Славко, Париж не е като Перник, ела си!“ грейна на специално изготвена покана-билборд на знаковия булевард „Шарл дьо Гол“ в едно от парижките преградия.

Изненадата бе изготвена от четирима души към техния приятел Светослав.

Припомняме, че Влади, Явор, Иван и Краси се свързаха с Kamenitzaза помощ да върнат своя стар приятел Славко, който от 2010-та година е един от 60-те хиляди постоянно пребиваващи българи във Франция. След като идеята на четиримата перничани грабна Първата бира на България, билбордът бе закачен на ключовата позиция и снимачните екипи застанаха в очакване на Славко.

Много чакане, много снимачен материал от скрити камери и много емоции имаше в цялата организация, а накрая кратко видео обобщи цялата кампания – от зараждането на идеята през поставянето на билборда до прибирането и посрещането на Славко.

„Просто супер, супер идея“, признава Светослав във видеото, видимо изненадан. „Колкото и да си се адаптирал към живота, в крайна сметка живееш за момента, в който ще излезеш ваканция, да си отидеш наистина вкъщи“, емоционално допълва той на фона на Айфеловата кула.

Моменталното пристигане на Славко бе съпътствано с народна музика, много усмивки и щастливи сълзи, наздравици с бира и оригинална пернишка бонбониера, която вместо шоколадови бонбони, беше пълна с кюфтета.

Забавните и уникални идеи са запазена марка на цялата компания, тъй като всички са музикални DJв родния Перник. За всеобщо съжаление душата на компанията Славко сега живее в Париж с жена си Дамяна и 1-годишния им син Тео и работи в кокетна местна пекарна.

Видеото може да бъде открито в официалния канал на Kamenitzа.

Също така се намира и в обновената уеб-страница на Първата бира на България kamenitza.bg, където всеки един посетител да види, че тази година Kamenitza събира приятели от цял свят за по бира.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.