iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанката Светлана продава магазинчето си за бельо

Перничанката Светлана продава магазинчето си за бельо 11_1447950116

Светлана, която стана популярна след участието й в „Женени от пръв поглед“, продава магазина си за бельо в Перник, като макар злите езици да побързаха да се усъмнят, че явно мацката има финансови проблеми, оказа се, че като фитнес-инструктор Светла печелила по-добре, а и работата й била по-на сърце.

„!!! ПРОДАВАМ !!! Работещият си магазин за бельо в центъра на гр. Перник. Защото е важно човек да следва пътят на сърцето си!“, сподели Светлана в личния си профил в социалната мрежа. За кратко приятелите й пожелаха на добър час и винаги да слуша сърцето си. „Благодаря Ви. Да, крайно време е да започна сама да слушам съветите си“, побърза да обясни още Светла.

Припомняме, че докато бе част от сватбеното риалити перничанката се представи като собственик на малко магазинче за бельо в центъра на родния й град, както и като фитнес-инстрктор в свободното си време. Според запознати спортните занимания повече вълнували Светлата, а и в този сектор мацката изкарвала повече пари отколкото печелила от магазинчето си.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.