iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанката от "Женени от пръв поглед" отиде на меден месец в Малта

Перничанката от "Женени от пръв поглед" отиде на меден месец в Малта 04_1427871520

В последния епизод на “Женени от пръв поглед”, Наско и Антония поемат на меден месец, като двамата младоженци заминават към Барселона само ден след сватбата си. Атанас сбъдва мечтата си да пътува със самолет и се чувства като с криле и е готов да ги разпери, за да спечели одобрението на Антония.

За да се докаже като мъж, той без колебание скача в ледените морски води и бере мандарини за любимата си в центъра на града. Очите на Антония се изпълват със сълзи – но дали те са от любов, разочарование или нещо друго, ще разберем от епизода на “Женени от пръв поглед”.

Вечният град Рим е достойна сцена за зараждащата се връзка между Георги и Гергана. Първата им истинска вечеря на свещи отключва желанието им да се сближат и те споделят интимни подробности от личния си живот и откровените си впечатления един от друг. Георги признава, че се колебае в реакциите си, които варират от “поне е много хубава” до “на моменти се държи като истинска кифла”, докато Гергана е сигурна, че между тях има химия.

Малта е предпочитан “декор” за медените изживявания на младоженци от цял свят и Стефан и Светлана не правят изключение. Двамата ще изживеят много щастливи мигове заедно. Те са и двойката, която най-често прибягва до личната си камера, за да запечата първите им дни и нощи заедно. С много хумор двамата предизвикват себе си и зрителите като включват камерата на самоснимане по време на по-голямата част от престоя си в Малта.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.