iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанката Биляна Евгениева отново се е върнала към еротичните танци

Перничанката Биляна Евгениева отново се е върнала към еротичните танци 11_1447680665

Мизерия и глад са принудили бившата на Благо Джизъса – плеймейтката Биляна Евгениева, да се завърне към еротичните танци. Това твърди столично издание.

Една от най-скандалните родни моделки отново може да бъде видяна да кърши снага в столични клубове само по силикон.
Биляна, която разбуни духовете из светските среди след скандалната, но кратка авантюра с Благой Георгиев, се бе зарекла повече никога да не танцува гола. Плановете й обаче се осуетиха и тежкото финансово положение е принудило силиконката да намери спасение в бившата си професия.

Шоуто, в което Биляна участва, е изцяло на еротична основа. Няколко знойни красавици се събличат в нощните заведения и пресъздават скандални секссцени пред смаяните погледи на посетителите.

Пернишката мъжемелачка нашумя и покрай връзката си с бизнесмена Христо Сираков. Тя само за няколко месеца така му завъртя главата, че Стоте манекенки й предложи брак. Малко след пищния годеж Евгениева се издъни, след като на няколко пъти бе хващана от папараци да интимничи с Благо Джизъса в столична чалготека.

Лековатото поведение на разкрепостената еротична танцьорка предизвика гнева на Ицо Стоте манекенки, който бързо й би шута и я изтри завинаги от живота си. Джизъса пък замина за Русия и повече дори не се сети за едрогърдата плеймейтка.

Останала от два стола на земята, Биляна се завърна в родния Перник, надявайки се да завърти главата на някой местен бизнесмен, но и там не й се е отворил парашутът.
Безпаричието принудило Евгениева да се върне отново на еротичната сцена, оглеждайки се за някой сгоден и финансово обезпечен мъж, който да я спаси от нищетата и унижението.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.