iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанка участва в "Женени от пръв поглед"

Перничанка участва в "Женени от пръв поглед" 03_1426662778

Перничанка е сред тези, които ще сключат брак с непознат. Светлана е сред трите булки, които ще кажат „Да“ на мъже, които никога не са виждали. Сватбените церемонии са част от шоуто „Женени от пръв поглед“.

Светлана определя себе си като „артистична натура”. Това видимо личи в интериора на апартамента й, където повечето неща са ръчна изработка, правени от нея самата. Освен че се занимава с търговия на дамски бельо, на една от търговските улици в Перник, Светлана работи и като инструктор по аеробика и таебо, отворена е към нови и различни неща, не се страхува да експериментира и затова е приела предизвикателството на “Женени от пръв поглед”.

Другата причина е, че не обича да бъде сама и винаги е имала стабилна връзка и мъж около себе си. Ужасява се от самотата и от това да се прибере вечер в празна къща и да намери всичко точно така, както го е оставила, сякаш животът е спрял. Силно вярва в любовта и брака и разчита на експертите на предаването да й изберат съпруга, когото търси от дълго време.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.