iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанка е носителка на титлата "Мис Силикон 2015"

Перничанка е носителка на титлата "Мис Силикон 2015" 07_1437133723

23-годишна перничанка спечели титлата "Мис Силикон 2015", като конкурсът се проведе в курорта Слънчев бряг пред стотици зрители. Претендентките за титлата край морето тази година бяха 10.

Никоя от десетте претендентки за отличието тази година не се осмели да свали горнището на банския си, каквато изненада сътвори предходна носителка на короната. Но пък десетте красавици предизвикаха фурор сред присъстващите.

Участничките в естетичната надпревара тази година бяха от София, Стара Загора, Русе, Перник, Враца и Видин. А носителка на титлата "Мис Силикон 2015" стана Габриела Попова от Перник. 23-годишната носителка на приза призна, че се надява това да даде нова светлина на бъдещето й.

"Преди две години станах бест еротик на България и това е втори конкурс, на който се явявам. Развълнувана съм, не го очаквах, конкуренцията беше много голяма. Всички момичета бяха много красиви. Радвам се", сподели Габриела.

Водеща на конкурса бе носителката на титлата "Мис Силикон 2009" Катрин Вачева. Тя и организаторите на конкурса бяха единодушни в най-мотивиращото ги за провеждането му - благотворителна кауза.

"Това е кауза, която подкрепя хора, които наистина се нуждаят от пластични и естетични корекции. Според мен това трябва да е най-мотивиращото за тях. Иначе ние от много време не сме просто конкурс за силикон", коментира организаторът Мариана Маринова.

Кампанията "Аз съм красива" изцяло се е заела да подкрепя жени, които са жертва на тежки инциденти или заболявания и имат нужда от пластична операция, но нямат средства за нея.

Източник: cross.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.