iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанинът Благо Борисов има ново гадже

Перничанинът Благо Борисов има ново гадже 07_1437492562

Музикалната звезда от Перник Благо Борисов си хвана ново гадже, като мацката е комшийка на Благо и двамата са щастливо влюбени. Освен, че живеят в един и същи блок в Перник, тренират и в един и същи фитнес.

""Много неща ни свързват. Ние сме сродни души , а това е толкова рядко срещано ! Това е нещо уникално ! Радвам се ,че имам такъв човек до себе си ! И двамата сме силни характери , никой не пада по гръб...но така като ме гледате , дали ще ми отива безхарактерна и слаба жена Дори когато мълчим има една енергия във въздуха ... има една лекота и чувство за спокойствие и сигурност..Може да разчита безрезервно на мен, както знам ,че и аз на нея", разказва Благо за красивата Дениса.

Освен на любовта на приятелката си той се радва и на любовта на малкия си домашен любимец - йоркширският териер Йорки. Двамата дори си правят заедно селфи пред огледалото.

Певецът от Перник Благо Борисов подготвя й лятна изненада за своите фенове, разбра zaPernik.com.

През месец Август предстои да излязат две от най- новите му песни. Едната от тях ще бъде с поп фолк, а другата - с денс звучене. В момента все още се работи по парчетата.

"Искам да зарадвам хората с нещо свежо за лятото", каза Благо Борисов.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.