iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанин е новото гадже на Васил Найденов

Перничанин е новото гадже на Васил Найденов 07_1404901477

Перничанин е новото гадже на Васил Найденов. Той се раздели с дългогодишния си приятел - музикалния продуцент Ивайло Манолов и си хвана ново младо гадже. Васил Найденов, който години наред се притесняваше да демонстрира хомосексуалната си ориентация на публични места, най-накрая недвусмислено призна, че си пада по мъже, като се появи ръка за ръка с новия си приятел на гей парада „София Прайд", без ни най-малко да се притеснява от изумените хорски погледи.

Близки на Васко Кеца споделиха, че мистериозният младеж, който е с близо 20 години по-млад от изпълнителя на вечния хит „Адаптация", живеел от месеци в дома му, вдигал телефона, чистел и готвел вместо него - все неща, за които преди се грижеше Манолов. От страх да не урочаса прясната си връзка, 63-годишният Васко криел от хората новата си изгора и пред всички го представял за свой братовчед. Ивайло, за когото Найденов се кълнеше, че е голямата любов на живота му, и искаше двамата да остареят заедно, пък бил брутално натирен и изгонен от любовното им ложе преди няколко месеца.

За никого не е тайна, че двамата с Васко се караха денем и нощем, а известният със сприхавия си нрав изпълнител кипвал от най-малкото нещо. „Това тяхното не се издържаше. Голяма примадона е този Найденов - каквото му скимне, прави си го. И хич не му пука за чувствата на горкия Ивайло. А той, милият, стои и реве пред вратата с часове, извинява се, моли се... Но Васко не го пуска да се прибере, чак полиция сме викали заради шума от караниците им, целия блок вдигнаха на крак", споделят възмутени съседи на изпълнителя.

Именно непрестанните скандали и съревнования кой е направил повече за другия, накарали певеца да сложи край на връзката си с Манолов след цели 25 години любов и да се разтуши в обятията на свежото си ново завоевание. Злите езици пък шушукат, че младежът, когото Васко приюти в апартамента си, е неуспял актьор от Перник, който в момента се пробва като гримьор. „Връзките на Васко ще му отворят много врати, това е ясно. Дано само не е поредният използвач, защото ще е много жалко", смятат приятелите на Найденов.

Източник: vsekiden.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.