iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отново замесиха Луиза Григорова в скандал

Отново замесиха Луиза Григорова в скандал 07_1468065980

Луиза Григорова е само на 26 години, а животът й вече е белязан от скандала, като актрисата крие доста позорни моменти от миналото си, след които и еротичен клип в компанията на още две знойни красавици. Видеото е заснето преди повече от три години на бреговете на родното Черноморие. Макар и кратко, кадрите, с които е изпълнено, са повече от скандални.

Луиза и двете й приятелки са прикрили прелестите си я с шалче, я с въженце, а водата уж небрежно премества аксесоарите и разкрива пълна гледка към интимните им места.

Освен голи, трите момичета са и доста палави. Камерата не ги притеснява и те си разменят недвусмислени ласки, обхождайки телата си с ръце. Най-позорното е, че въпросното видео вече присъства и в каталозите на световни порно сайтове, макар да е заснето като мейкинг на обикновена еротична фотосесия.

Още по-шокиращото е, че действието се разиграва с абсолютното знание на майката на Луиза – Иевт Григорова, защото и трите момичета са кадри на нейната модна агенция, от която Луиза също печелеше добре, когато гастролираше по света като модел. Майката на актрисата се съгласи дори да я пусне да дефилира по цици на крехката 16-годишна възраст.

Даже след като преустанови кариерата си на модел и се насочи към актьорското майсторство, Луиза не приключи с изцепките. Тя многократко бе засичана да се развява по монокини по плажовете на родните къмпинги, да пие промишлени количества алкохол и да пуши марихуана. От няколко години младата надежда на театъра е неузнаваема. Рязката промяна на Луиза се дължи на сериозния й приятел – режисьора Мартин Макариев. За да бъде с него, актрисата скъсала с порочния си имидж и дори спряла да пуши цигари. Алкохол не била близвала повече от година, а преди това сама признаваше: “Не можех вечер да си легна, без да съм пила. Може една бира да е, но да знам, че съм пила.”

В актьорските среди вече не е тайна, че Мартин и Луиза споделят общ дом и са партньори в работни проекти, а скоро семейната им идилия най-вероятно ще бъде допълнена и от бебе.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.