iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организират пешеходен поход в Перник

Организират пешеходен поход в Перник 10_1413627284

В Международния ден на ходенето – 18 октомври в Перник организират пешеходен поход. Стартът на обиколката е в 10 часа от офиса на Областния информационен център на ул. „Кракра“ № 15 (странично на ритуалната зала).

Маршрутът ще премине през обекти, които са реновирани и визуализирани със средства от европейските фондове. Участниците ще преминат през градския парк, а крайната дестинация е крепостта „Кракра“, където ще има организирани различни демонстрации от местни спортни клубове.

Походът ще завърши със спортни игри със състезателен характер и томбола с много награди.

Екипът на Областния информационен център е поканил ученици и преподаватели от градските училища да вземат участие в инициативата.

ОИЦ – Перник, като част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България се включва в националната инициатива „Да спортуваме ЗАЕДНО!“.
В периода 13 – 18 октомври 2014 г. във всички областни и общински центрове в цялата страна ще бъдат проведени спортни мероприятия, които имат за цел популяризиране на постигнатите резултати по проекти, финансирани от Структурните и Кохезионния фонд на ЕС за програмен период 2007-2013 г.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.