iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

„Омбре” ще е актуален и догодина

„Омбре” ще е актуален и догодина 12_1450686038

"До преди няколко месеца бяха актуални естествените тонове, а сега на дневен ред при косите идват декоративните нюанси и цветове”, според коафьорът и гримьор Костадин Колев - Коцето.

В интервю за БГНЕС Коцето разказа за тенденциите в прическите и цветовете през 2016 година. Стилистът демонстрира лесна, но много бърза и стилна прическа, която дамите могат да си направят за новогодишната нощ. „Това е една от най-актуалните прически за лято — зима, като ще остане модерна и следващата година. Това е чудесно предложение за дамите по празниците. Прическата се прави за три минути и интересното при нея е, че за да се получат такива ефирни и големи букли трябва да се хванат големи сектори от косата си, разделени на три”, каза Колев.

Актуалeн остава и стилът на боядисване „омбре”, като обаче на мода влизат по-агресивните цветове омбрета. „ Това, което остава актуално и за следващата година са и видовете омбрета, както по-естествените цветове, така и по-агресивните цветове омбре. Например тъмнокафяво преливащо към червено.

Червеният цвят е абсолютна тенденция за тази зима. Най-новото омбре, което е изключително модерно е 3-4 сантиметра от корена с много тъмен и опушен цвят с лилави, розови или червени дължини. Актуални са и опушените, както и перлените нюанси. До преди няколко месеца бяха актуални естествените тонове, а сега идват на дневен ред декоративните нюанси и цветове. Засега остават актуални плътните дълги коси, които да се оформят на равна черта в долната част. При късите коси не са актуални пластовете, които са много високи. При мъжете рязко навлезе т.нар. мъжка прическа „фейд”.

Това е прическа с много агресивно избръснато отстрани, преливащо към по-дълга коса в горната част. Това е в съчетание с подходяща и добре оформена брада”, каза Костадин Колев - Коцето. Той разказа за тенденциите и в грима. „Опушените очи, но строгите и резки контури като скули и т.н. се заменят с лек хайлайтър, който само придава блясък. Винаги може да се вкара в скулите леко розов цвят за свежест”. Като грижа за кожата една от много подходящите процедури за зимата е парафиновата терапия, обясни козметикът Латинка Почеканска.

„Подходящо процедури за зимния период са парафиновите терапии, защото това е изключително подхранваща, освежаваща, релаксираща и витаминозна за кожата. Има нова много интересна процедура за подхранване, възстановяване и уплътняване на миглите – ламиниране на мигли. Това е много хубава процедура, която дава сияен поглед”.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

12-Юни-2016

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.