iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нова услуга вече се предлага на пазара

Нова услуга вече се предлага на пазара 01_1421495870

Компании вече предлагат нова услуга, тъй като писането и изпращането на традиционни писма е досадна задача. Новата услуга е робот да напише писмото "на ръка" вместо нас.

Срещу заплащане, машина, държаща писалка, ще зареди една след друга ръкописните букви вместо нас, а след това ще изпрати писмото чрез мобилно приложение.

“Ние не се опитваме да подлъжем хората да повярват, че подателят е написал писмото”,казва Сони Кейбъруол, основател на компанията за ръкописни услуги Bond, стартирала през ноември м.г. “Опитваме се да дадем на хората инструмент, за да изразяват себе си по желания от тях начин”.

Ръкописните роботи са високотехнологична версия на машините, използвани за многократно възпроизвеждане на подписите на дипломати и политици. Нов софтуер позволява на робота да имитира характеристики от почерка на отделните хора. Роботите не могат да пишат с бързината на човек, но за сметка на това могат да се трудят часове наред, без да се уморяват или допускат грешки.

Клиентите имат възможност да изберат измежду различни шрифтове, проектирани да изглеждат небрежни, стилни или официални.

Срещу 199 долара роботите на Bond биха имитирали собствения ни почерк, а срещу 499 долара ще бъдем поканени да работим в продължение на един ден с експерти по ръкопис, за да подобрим почерка си. Bond предлага и шрифтове, базирани на почерка на известни личности като Зигмунд Фройд, например.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.