iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нова електронна система е въведена от тази учебна година в детските градини на територията на Община Перник

Нова електронна система е въведена от тази учебна година в детските градини на територията на Община Перник 09_1505236727

Нова електронна система е въведена. Това ще се случи от тази учебна година в детските градини на територията на Община Перник, като тя предоставя единна база данни за децата, записани в забавачниците. Това стана ясно на среща между кмета на Община Перник Вяра Церовска, нейния заместник Севделина Ковачева и директорите на детски заведения.
Системата позволява изваждане на регламентирани справки в реално време. Тя позволява оптимизиране на разходите чрез контрол върху присъствието на децата и учителите. Същевременно контролира начисляването и събираемостта на месечните такси.
„Предстои и въвеждането на публичен уеб модул, насочен към родителите на децата. Чрез него ще може по електронен път майките и татковците да получават информация за развитието на малчуганите и начислените такси. Посредством уеб модула родителите ще имат възможност да следят още дневната програма и менюто за деня“, посочи Севделина Ковачева.
Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.