iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нещастните жени не са добри партньори

Нещастните жени не са добри партньори 03_1425981889

Нещастната жена не е добър партньор за секс, като почти същото е положението при мъжете. Те обаче притежават много по-силен нагон и могат да пренебрегнат личните си проблеми в името на доброто прекарване между чаршафите.

Дамите въобще не са толкова приспособими и трябва да са в добро състояние на духа, за да се радват на интимната игра и да се раздадат на 100 процента.

Изследването на сексолозите идва на фона на друго проучване в Европа, според което българките са сред най-нещастните на Стария континент. Ясно е, че в такава отчаяна обстановка няма как нашенките да изпъкнат със сексуалните си възможности. Не вярвайте и на съветниците, които твърдят, че с добър секс се оправят и най-тежките емоционални проблеми, предаде "Всеки ден".

Да, любовната игра помага срещу депресията, но в никакъв случай не лекува болното съзнание. Добре е да разрешим житейските препятствия, да спортуваме, да правим любов и така да се предпазваме от връхлитащите ни депресии, преди да е станало прекалено късно. Помнете, че качествен секс се прави от хора със здрав дух и здраво тяло.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.