iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Недоволен клиент си иска 60-те стотинки от собственика на кафемашина в Перник

Недоволен клиент си иска 60-те стотинки от собственика на кафемашина в Перник 04_1460877528

Недоволен клиент си иска 60-те стотинки от собственика на кафемашина. Причината е, че тя пуснала калпава напитка. Некачественият автомат се намира в здравната каса в Перник.

В потвърждение за рекламацията, възмутеният перничанин оставил върху машината и чаша, съдържаща странна ръждиво-кафява напитка, която трябвало да опита собственикът. Вероятно смесицата на учтивата форма на обръщение “Вие” с приятелското “ти” идва от странния вкус на напитката, която така и не става ясно каква е – кафе, капучино или нещо друго. От снимката обаче се досещаме, че май става дума за двоен шоколад. И тъй като не знае името на притежателя на автомата, креативният перничанин предвидливо е написал г-н Собственик с главна буква.

Най-отгоре с червен химикал е написано “За проба – чашата над машината”, като има и указателна стрелка, сочеща нагоре.

Ето и целият текст:

“Г-н Собственик,

Опитай напитката, която ми пусна Вашата машина. Ако не Ви хареса, моля да ми върнете 60 ст., като ги оставите на охраната на здравната каса. Но ако Ви хареса, значи имате странен вкус! Така бизнес НЕ се прави.

От Недоволен клиент!”

Забележете удивителния знак след “недоволен клиент” и липсата му в предното изречение.

Писмото е написано изключително уважително и възпитано. Чак да не повярва човек, че в него няма и грам стръвни нерви и че това се случва в огненото Граовско!

Защото тук като легенда се разправя случка, в която нашенец, кореняк перничанин, който бил на море, пак така написал кратка мила бележка на колега-шофьор, който непрекъснато го затварял с колата си. “Колега, много Ви моля да не ми паркирате зад колата…………… оти, че ти е..м м…..а!”, било суперлюбезното предупреждение към нахалния водач, но и което подействало бая отрезвяващо.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.