iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Мързеливите мъже си търсят мъжемелачки

Мързеливите мъже си търсят мъжемелачки 09_1441784998

Някои мъже ги мързи да полагат усилия да се харесат на жените и затова дамите без задръжки ги възбуждат най-много, като се смята за нормално, когато нямаш желание да проявиш инициатива, да се лепнеш за т.нар. мъжемелачка и да се оставиш в нейните ръце.

Някои мъже ги мързи да полагат усилия да се харесат на жените и затова дамите без задръжки ги възбуждат най-много.

Нормално е, когато нямаш желание да проявиш инициатива, да се лепнеш за т.нар. мъжемелачка и да се оставиш в нейните ръце, пише БЛИЦ.

Други далеч по-енергични представители на силния пол пък копнеят за строги и сдържани дами, защото се чувстват предизвикани да ги развратят и трансформират в тигрици в леглото.

Привличането на силния пол от определени женски типажи не зависи само от вкусовете и нагона на отделния мъж, а и от неговите психологически особености. Същото важи и за предпочитанията на дамите към господата, пише "Всеки ден".

„Много мъже търсят жени от типа „библиотекарка", а тънката им идея е да ги превърнат в мръсници в леглото. При постигането на успех господата смятат, че доказват себе си като секс божества. Такива жени се открояват със скромност, сдържаност и консервативност. Те са облечени строго и копчетата им са стриктно закопчани догоре. Попаднат ли в полезрението на някой чаровен господин, който иска да изпълни подвиг чрез тях, те наистина се освобождават от задръжките. Подобни експерименти обаче никога не свършват добре за дамата, защото обикновено този тип мачовци винаги продължават към следващото предизвикателство", предупреждава психологът Марк Грей.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

01-Юли-2018

01-Юли-2015

30-Юни-2015

01-Юли-2014

30-Юни-2014

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com