iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мисис България Вселена 2013-та се занимава основно със семейството си

Мисис България Вселена 2013-та се занимава основно със семейството си 05_1400830798

Поредната гостенка в предаването на Hotnews.bg ''Неудобно'' е Мисис България Вселена 2013-та Александра Феодорова.

Пред камерата ни Александра разкри, че в миналото е била модел само за 2 месеца. Впоследствие родила и се занимавала основно със семейството си. По думите й, в ''скучен момент от живота'' й, Александра решила да заяви участие за конкурса Мисис България.

Занапред в ангажиментите, които й носи короната, е явяването й на конкурса Мисис Вселена в Малайзия, който ще се състои през август.

Междувременно Александра се занимава с 8-годишното си момиченце, а също така помага на съпруга си в собствената им кетъринг фирма, както и в новото им общо начинание - създаването на здравен портал.

Александра се оплака, че веднага щом е излязла информацията, че е от Перник, най-удобно било да й лепнат етикета ''Крокодил N2'': ''OK. Ако искате ще съм крокодил, може и алигатор, няма проблем - харесвам животните. Има чар и в крокодилите, правят много готини чанти от тях.'', заявява самоуверено тя.

Брюнетката признава, че има пластични операции: ''Изобщо не ги крия. Правила съм си гърдите.'' Освен това си е слагала и хиларуон в горната устна, но впоследствие не се харесала.

Източник: hotnews.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.