iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мазни следи издадоха крадец на полицията

Мазни следи издадоха крадец на полицията 02_1456473241

Немарлив крадец доведе полицията до вратата си, след като задигна седем бута с иберийска шунка, пари в брой и телевизор. Злосторникът довлачил тежката плячка със сурово сушения деликатес у дома, а мазните следи го издали на блюстителите на реда. Крадецът извършил удара в тапас бар в Санлукар де Барамеда, Югозападна Испания. Съпругата и тъщата на собственика на заведението Доминго Инфанте забелязали, че по улицата има следи, които ясно продължават до къщата зад бара.

„Аз и жена ми не можахме да повярваме, че дирите ни отведоха до задната улица. Мислехме, че ще стигнем до някой паркинг и оттам ще загубим мазните следи. Но при съседите имаше пътека от лой – по тротоара, стълбите и дори по входната врата. В един момент дори си казахме, че всичко прилича на лошо режисиран филм”, припомня си ресторантьорът.

Първоначално комшиите отказали да допуснат полицията в омазания с мазнина дом, но след представената заповед за обиск те отворили вратите и отвътре се показали бутовете, откраднати пари и телевизор.

Всеки бут струва около €120, а задигнатите от касата пари били около 500 евро. В момента месото се съхранява в полицейското управление, защото ще бъде използвано като доказателство.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.