iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Майкъл Кейн има страхотен брак

Майкъл Кейн има страхотен брак 01_1453108501

Двукратният носител на "Оскар" Майкъл Кейн (82) има дълги години брак с актрисата Шакира Кейн (68), като двамата се чувстват чудесно и днес и се разбират повече от добре.

"Бракът ми е страхотен, заедно сме цели 43 години. Що се отнася до тайната за това, то тя е в отделните бани. Не бихте искали да си делите банята с жена, защото накрая ще се окаже, че вашите неща и принадлежности за бръснене са сбутани в един малък ъгъл", разкрива своята носителят на "Оскар".

Преди време Кейн коментира, че винаги устоява на изкушенията и е верен на жена си. Майкъл има предишен брак с актрисата Патриша Хейнс, който продължава от 1955 г. до 1962 г. От нея има син Доминик, а от Шакира - дъщеря Наташа.
Сър Майкъл Кейн неотдавна бе обявен за най-великия жив британски жив актьор и оглави списък с иконите на Острова на сп. "Шортлист".

"Винаги имам планове за бъдещето. Планирам всичко, сякаш ще доживея до 150-годишна възраст. Често казвам на децата си да не поглеждат назад, защото ще провалят всичко", казва той в интервю пред списанието.
Наскоро гледахме великолепното превъплъщение на британеца и на Харви Кайтел във филма "Младост" на Паоло Сорентино. Преди 20 години Кейн за малко щял да сложи край на актьорската си кариера, когато си дал сметка, че вече няма да може да се превъплъщава в романтични роли. Джак Никълсън обаче му помогнал да се върне на снимачната площадка за филма "Кръв и вино".

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.