iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Майка и бебе оцеляха в джунгла след катастрофа със самолет

Майка и бебе оцеляха в джунгла след катастрофа със самолет 06_1435210995

Майка и детето й по чудо оцеляха в джунглата в северозападна Колумбия след самолетна катастрофа. Това съобщиха властите, като казват, че 18-годишната Нели Мурило и синът й Юдиер Морено - на по-малко от година, изчезнаха в района на катастрофата на малък самолет "Чесна 303", който се разби в гъста джунгла.

Майката и детето бяха открити няколко дни по-късно в близост до мястото на инцидента. Спасителите считат това за чудо, тъй като районът е много див, а джунглата много гъста. Мурило и бебето й са били откарани с хеликоптер в близка болница с малки наранявания, пише БЛИЦ

Майката има леки наранявания и изгаряния, а детето е невредимо, каза представител на колумбийските ВВС, като добави, че е удивен, че те са оцелели при толкова тежки и опасни условия. Той смята, че майчиния инстинкт й е помогнал да се бори за оцеляване, за да спаси детето си.

Пилотът на самолета Карлос Себелос е открит мъртъв в машината от спасителите, които виждат, че вратата на самолета е открехната и предполагат, че е възможно да има оцелели. Екип от 14 спасители обикалят гъстата гора дни наред, преди да открият майката и детето.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.