iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Лукс, който не е показвала досега, показа Антония Петрова на сватбата си

Лукс, който не е показвала досега, показа Антония Петрова на сватбата си 03_1427263052

Антония Петрова блесна в лукс на сватбата си, като тя реши да не прави панаири у нас, а си спретна приказна венчавка в Русия. В мрежата бяха публикувани непоказвани снимки от сватбения ден на милионерската съпруга. Те събраха погледите на феновете и любителите на сватбени тържества.

Миската за първи път издаде подробности от тържеството, което се е провело в руската столица, на площада пред Кремъл. Антония и Бередин са празнували в хотел Риц Карлтън, който е един от най-изисканите в Москва. Освен това красавицата не е спазила традицията съпругът да не вижда булката в сватбената рокля преди тържеството и дори го е ангажирала да й помага. В свои интервюта Антония Петрова разказва, че часовете преди сватбата се оказали доста напрегнати и комични, но днес се смее на това.

Двойката се венча преди 3 години в Москва и днес празнува почетна годишнина. Според слуховете съвсем скоро Антония ще изненада съпруга си и с друг подарък—бебе, но засега кариерата е на преден план и миската не бърза да става майка.

Бляскавата сватба на Антония Петрова оглави всички класации и надмина дори венчавката на Мария. Припомняме ви, че фолк певицата вдигна в началото на януари шумна сватба, на която гостите вдигаха наздравици за булката и младоженеца между три дена и една седмица като кулминацията бе грандиозното парти в столичен хотел, което събра стотици гости и приятели.

Не по-малко пищна и обсъждана бе и сватбата на Николета Лозанова преди около 3 години. За съжаление романтичната идилия на двойката не продължи дълго и днес те се разделят. Обвинявайки се един друг в изневяра.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.