iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Луиза Григорова е бременна

Луиза Григорова е бременна 12_1450366992

Луиза Григорова върти любов с бившата половинка на Елена Петрова—режисьора Мартин Макариев, като кинаджията не само, че е интимен с младата актриса, но изглежда й е направил и бебе.

През седмицата влюбените посетиха акушеро-гинекологичен кабинет към диагностичен център на ул. „Цар Симеон”. Мартин докара Луиза със спортния си мерцедес, а след като тя влезе за преглед, я изчакал в близкото не особено луксозно кафене, пише столичен седмичник.

Луиза Григорова напусна заведението час по-късно видимо изненадана от срещата с лекаря. Красавицата седна до Мартин и отпи от неговата чаша, след което му сподели подробности за медицинската си консултация.

Запознати твърдят, че режисьорът и 25-годишната щерка на Ивета Григорова—шефката на модна агенция „Ивет фешън”, са заедно от март.

Влюбените обаче старателно избягвали да афишират връзката си, дори много от колегите им не знаели какво се случва помежду им.

Луиза и Мартин се запознаха още преди няколко години на снимачната площадка на сериала „Стъклен дом”, в който и двамата бяха ангажирани. По онова време Макариев любеше друга колежка от продукцията — Елена Петрова, и не гледаше на значително по-младата актриса като на жена.

Към Григорова той се ориентирал чак след раздялата си с екранната Боряна Касабова. Сега вече бил лудо влюбен в бившата моделка и дори й уреждал роля в новия сезон на „Под прикритие”, на който е режисьор.

Ако Луиза наистина е трудна, то бременността й е в начален стадий. По корема й все още няма издайническа подутина, а тялото й е като фиданка.

Източник: ipernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.