iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Купуваме средства за предпазване от студа

Купуваме средства за предпазване от студа 01_1420641237

През януари много вървят всевъзможни средства за предпазване от студа. Това са термостелки, протектори за обувки и термовъзглавнички, които спасяват от ниските температури.

Търговците на термобельо, шапки, шалове и ръкавици пък не смогват от работа. Истински хит обаче са термовъзглавничките.

Тези „минипечки” могат да се носят в джоба и са за многократна употреба. Цената им също е прилична – вървят от 3 до 5 лв. Заредени са с кристали и могат да се загреят до 50 градуса и да ви топлят през следващите 30-40 минути. Термостелките също са много търсени и се предлагат на цени от 4 до 10 лв. за комплект.

Продавачите хвалят предимствата им, като разясняват, че долният им слой е изработен от специално фолио, което не пропуска студ и влага. Най-удобното е, че размерът е унифициран, като всеки клиент отрязва според номера на крака си необходимото. Има и за хлапета, като цената им е 5 лв.

Като топъл хляб се харчат и протекторите за обувки, които се поставят на подметките. Те представляват малки шипчета, които не позволяват подхлъзване в лед и сняг.

Защитата срещу падане се осигурява срещу близо 16 лв., което е доста изгодно, тъй като редовната им цена по принцип е 47 лв. За най-вманиачените по смартфона си пък са измислени специални ръкавици, които позволяват работа с тъчскрийн. Цената им е само 10 лв., докато миналата година са стрували три пъти повече, пресмятат по-паметливите.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.