iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кучета гледат Бербатов по телевизора

Перник снимка: за хората и събитията - куче гледа Бербатов

Кучета на Острова гледали Бербатов по телевизора, съобщи БТА. Пред футбола британските кучета предпочитали сапунените сериали и прекарвали средно по един час на ден  пред телевизора. Това установило изследване на Digital UK, компанията, отговорна за преминаването към дигитален телевизионен формат във Великобритания, цитирано от в. "Дейли мейл".

Английският Шаро ще се задържа още по-дълго пред синия екран, предвиждат специалистите. Преминаването към дигитална телевизия значително ще подобри изображението на телевизионния екран и чувствителното кучешко око по-добре ще долавя образите. Сегашните ниски стандарти предизвикват "прескачащи кадри" в ретината на домашните любимци.

Най-големите телевизионни фенове на Острова се оказват лабрадорите, които се застояват пред екрана до два часа дневно. Следват кокер шпаньолите, колитата, джак ръселите и бултериерите. За позор на англичаните, техните четириноги любимци не са големи фенове на футболното първенство - само 7 процента от тях се заглеждат в подвизите на Уейн Рууни и Димитър Бербатов на малкия екран. За сметка на това мнозинството британски Шаровци, когато се изтегнат на фотьойла, предпочитат да им пускат английски сапунки - "Коронейшън стрийт" и "Ийст ендърс".

Английският пес си има и любими телевизионни водещи, установи проучването. В челната тройка са Филип Скофийлд, Джереми Кларксън и Саймън Кауъл. Любими на кучетата били и сиглите на предаванията, които те разпознавали безпогрешно и често приветствали с лай. Увличали се също и по шумните телевизионни игри, но не в такава степен, както по сапунките, отбелязва анализът на Digital UK. БТА

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.