iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Красавица прослави Перник в "На кафе"

Красавица прослави Перник в "На кафе" 07_1405603194

Перник беше прославен в ефир от 20-годишната красавица Ива Станимирова. В предаването „На кафе” тя направи суперреклама на дизайнерката й. Зрителите обаче харесаха момичето повече, отколкото тоалета.

За вестник „Вяра” Ива обяви: Успехът най-често е постиган от тези, които не знаят, че провалът е неизбежен. Майка й Лиляна Георгиева работи в „Социални грижи” в Перник, а баща й Георги Георгиев в ТЕЦ „София-изток”. Тя още няма приятел, но си има критерии. Харесвам, умни, чаровни и харизматични момчета. Такива, които грабват от пръв поглед и те печелят с качества и поведение. За мен любовта е най-важното, което трябва да носим в сърцата си. любовта е всичко, мисля, че човек се влюбва истински само веднъж в живота си, твърди перничанката.

Станимирова не спазва никаква диета. Обича да се храни по много, любимото й ястие е пицата, но хапва всичко без ограничение. Явно физиката ми е дар, смята Станимирова. Тя учи в УНСС. Танцьорка е от 15 години, играе спортни танци от 12 години, а хип-хоп от 3 г. Отскоро е и модел към две столични агенции, участва във фотосесии, а вече е обект на изключителен медиен интерес.

Източник: viaranews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.