iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ковачки се раздели с перничанката, за която е женен

Ковачки се раздели с перничанката, за която е женен 06_1466916731

Забравената фолк звезда Десислава, която заряза обещаващата си кариера в златните години на чалгата, за да свие семейно гнездо с олигарха Христо Ковачки, се е разделила с баровеца от самоковското село Маджаре, като горещата клюка твърди, че двамата от месеци не делят постеля, макар че живеят на един адрес научи HotArena.

Шармантната брюнетка и Ковачки обитават две различни постройки в тузарския комплекс в полите на Витоша, който скандалният енергиен магнат придоби през 2009-а, и почти не поддържат комуникация помежду си. Странната раздяла зад обща ограда била постигната по взаимно съгласие, за да могат и двамата да прекарват максимално много време с общите си деца, пише “Всеки ден”.

„Деси за известно време се беше изнесла да живее в собственото си жилище в „Белите брези“, но Христо я убеди да се върне заради малките. Двамата гледат да не се засичат освен сутрин пред гаража, когато той тръгва по дела, а тя – на фитнес. Даже и „добро утро“ не си казват“, разкри близък до семейството.

Десислава от Рударци, която беше любимка на феновете на фолк жанра, се запознава с Ковачки в далечната 1998-а, когато е поканена да весели гостите на рождения му ден. Баровецът неуспешно се опитва да й вземе телефона, като едва месеци по-късно го получава от Тони Стораро. С певицата започват да си говорят регулярно и от дума на дума тя се пренася да живее при него. През май 2002-ра влюбените гълъбчета се женят в черквата „Света Неделя“, а ресторант „Европа“, където се срещнали за първи път, събира гостите им начело с кума Ивайло Мутафчиев.

След брака си с олигарха певицата бе принудена да зареже чалгата, за да отгледа двете им деца. Сексбомбата бе заставена от съпруга си да се откаже и от контакта с журналистите. Ковачки безпардонно наложи вето на нежната си половинка да дава каквито и да били изявления, докато не започне да се държи като истинска ВИП бизнес дама. Десислава винаги се движи с по няколко горили, назначени от Ковачки. Богаташът сложил гавазите, за да опази съпругата си от апетитите на свои колеги в бизнеса, шушукат злите езици.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.