iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Константин излиза в пенсия

Константин излиза в пенсия 01_1422455257

В пенсия мисли да излезе попфолк певецът Константин. Той е разредил участията си. „Редуцирал съм изявите си максимално. Сега искам да бъдат по пет от „Пайнер” и едно-две от моите заведения.

Все пак съм от 16 години на сцената. Аз съм се потрудил достатъчно и вече мога да се оттегля в пенсийка”, обясни за „Монитор” Коцето.

От началото на годината певецът се е отдал на дълга почивка. През свободното си време тренира усилено. „Пия витамини, тичам в парка, правя си инхалации на гласните струни. Имам нужда от релакс. Все пак за 16 години съм имал над 3000 участия”, обяснява певецът.

Коцето е категоричен, че ще отделя повече време на семейството си. Дъщеря му Мариана още отсега иска да хване микрофона. „Тя е само на четири годинки, но не възлагам големи надежди да се занимава с музика. Но пък й се отдава спортът. От две години се научи да кара и ски”, радва се Коцето.

От заснежените писти на Боровец Константин изненада семейството си с почивка в Дубай. На екскурзията получил мазоли от обикаляне по моловете. Съпругата му Надя постоянно го карала да правят шопинг из тузарските магазини. Коцето успял да се качи на камила и да се полюбува на слънчевите плажове. „Тук температурите бяха минусови, а там се изпържихме. Заредих се и сега подготвям нови проекти”, разказва певецът.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

28-Юни-2016

27-Юни-2016

29-Юни-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com