iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кинг Конг се завръща

Кинг Конг се завръща 07_1469946361

Един от най-огромните във всяко едно отношение филми вече се настани в колективното въображение на масовата публика, като става дума за монументалния монстър хит в проект Kong: Skull Island, който връща легендарното чудовище Кинг Конг в просторите на голямото кино. Преди дни на конвенцията за популярна култура ComicCon бяха представени първите по-сочни рекламни и промоционални материали от филма, който трябва да излезе през март догодина.

Трейлърът очарова повечето ценители на жанра и на киното като цяло със своята комбинация от военен екшън, епично приключение и малко хорър. Историята разказва за разнообразен екип от изследователи, събрани, за да се отправят на опасно пътешествие дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан - колкото красив, толкова и опасен - без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг. Първите кадри впечатляват със своята грандиозност, монтажът на трейлъра е безупречен, музиката и звуковата картина носят чисто сетивно удоволствие и вълнение. Подвижните картини напомнят на “Джурасик парк”, “Апокалипсис сега” и “Пришълци”. Цветовете са ярки и наситени, в пълен контраст с модерните визуални палитри на съвременното блокбастър кино.

Режисьор на Kong: Skull Island е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон С. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.