iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кашите, в които могат да се забъркат зодиите това лято

Кашите, в които могат да се забъркат зодиите това лято 06_1465109422

Ето какво ще сполети зодиите това лято

Овен

Първо стрелят, после питат

Овенът има строга житейска философия: първо забъркваме кашата, после някак се измъкваме от нея, а ако ни остане време, разсъждаваме защо така се получи? Това лято представителите на знака няма да изневерят на себе си. Ще потеглят на юруш и със скандал. След като спрат да се дърлят с близките, ще концентрират вниманието си извън приятелския кръг. Ако държите да изкарате спокойно почивката, дръжте си рогатото под око. В момента, в който спрете да го играете буфер между него и света, светът ще се натъкне на прословутите му рога.

Телец

Ще ги нападнат ревнивци

Телците като нищо ще завършат почивката на легло и в бели завивки. Не че ще преядат, ще препият и ще се озоват по спешност в болницата, макар и това да не е изключено. По-скоро ще са изтощени от много слънце, ресторанти, плажове и изобщо... Но умората от премного благини ще е най-малкият им проблем. Озоват ли се на морето, те превключват чара си на трета скорост и с раз изпреварват всички други, по-маломерни модели трошки, по магистралата на любовта. Ако и там не попаднат на ревнив любовник или любовница, значи ще си изкарат лятото чудесно.

Близнаци

Трудно устояват на глупости

Те умеят да се забавляват на квадрат. Това, което останалите им приятели правят, всеки Близнак го върши като за двама. Значи - яде за двама, пие за още толкова и говори и се смее за четирима. Дяволчето от рекламата за обезболяващ препарат не го оставя на мира и непрекъснато му шушне: „Няма ли да опиташ скок с бънджи? Добре, тогава пробвай да скочиш от балкона в ония там храсти. Ако кажеш на тоя, огромния, че е свиня, дали ще успееш да избягаш?” и други такива неща. А Близнаците, нали са душички, как да устоят на тези предложения?

Рак

Ще ги души камериерка

Това лято Раците ще стъпят в Рая. Но така и няма да разберат, че са били там. Екзотични курорти с лазурни морета и бели пясъци ще бъдат охулени и омрънкани от представителите на този знак. Суетене, тревоги - „Нямам кърпа в банята. Дали днес ще вали? А аз как ще отида на плажа, като е мокро?” Ако камериерката, барманът, сервитьорът или собственикът на хотел не се влюбят в тях, значи ще опитат да ги удушат или отровят. Раците определено ще съсипят почивката на близките си, но това просто е техният начин да си почиват.

Лъв

Сбиване или подхлъзване в сауна

Лъвовете и това лято ще пробват да се самоликвидират, но в блясък и разкош. Всичките им любими забавления са скъпи, и потенциално опасни за здравето, дори и пребиваването в сауната. Понеже са честолюбиви и бързо се палят, в електрониката им може да се получи късо съединение, при което да се окажат въвлечени в масов бой в някое заведение. И при това не говорим само за мъжете, родени под този знак. Жените Лъвици, които принципно са големи котарани, също са с огнен нрав и през това лято може да предизвикат не един проблем.

Дева

Може да се преработят

Девите мразят да ги карат да правят нещо насила. Дори и това да е почивка на яхта или пътешествие до Китай. Така че това лято те ще се съпротивляват и ще са недоволни. От чувство за дълг биха се съгласили да ги завлечете на ваканция, но това не значи, че няма да са като буреносен облак през повечето време. Що се отнася до цупенето, Девите са последователни хора. Най-голямата опасност за тях е през почивката да не получат синдром на прегарянето от прекалено много работа. (Не сте си представяли, че ще потеглят, без да си вземат лаптопа, нали?

Везни

Ще разкъсат някого

Най-добре е Везните да бъдат поставени пред свършен факт - отиваме там и там. Така не им остава избор, освен да се насладят на ваканцията, която трябва да е на красиво и относително луксозно място. Опасност може да ги застигне само ако проявят глупост, продиктувана от вродения им снобизъм - например да подкарат яхта в неспокойното море, без да са наясно какво точно вършат. Или някой ги настъпи по опашката. Представете си мечката, която нападна Ди Каприо във филма „Завръщането” - такива стават, когато ги засегнете.

Скорпион

Измятат жила от много секс

Със Скорпион на почивка? Положението си е жива рулетка на смъртта. Да, има един шанс за оцеляване - ако сте прясно влюбени и не можете да се откъснете един от друг. Тогава рисковете се свеждат до изкълчен врат, разместени кости и най-много някой друг дребен сакатлък, свързан с любовните буйства. В усамотената колиба, която е наел, за да изкарате романтична ваканция, може да ви се случат най-различни ужаси, особено ако сте Лъв, Дева или Телец. Да останете без топла вода или кафе, да ви налазят мравки или стоножки са най-безобидните инциденти.

Стрелец

Поне няма да мрънкат

Знаете ги тези веселяци, Стрелците! Заминаващият на море със Стрелец трябва да е кръстоска между Супермен и Мери Попинс. От една страна, за да успее да следва денонощните му буйства и пориви към приключения, и от друга - за да го озаптява, когато съвсем обезумее, тоест често. На въпроса какви може да ги забърка един Стрелец по време на почивката, отговорът е лесен: какви ли не. Единствената утеха е, че се приспособяват към всякакви ситуации. Дори и попаднали в интензивното отделение, няма да мрънкат, а ще го приемат като поредната авантюра.

Козирог

Най-много да изпаднат в беда

Внимание! Козирозите изглеждат разумни, но вършат неща, които са толкова ненормални, че на представителите на останалите знаци не могат даже да им хрумнат. Като да подкарат градска гола през гори и води, а после да се чудят защо са спукали картера вдън гори тилилейски. Или да си намажат с мед очите, понеже нещо са зачервени. За ваканцията обичат да обмислят всички детайли, като пътуването трябва да има и друга цел - културна или развлекателна. Почивката с Козирог е колкото чудесна, толкова и опасна, най-вече за спътниците им.

Водолей

Ще ги прегази кит

Подгответе се за всекидневни акции по обиране на торбички и консерви от плажа и спасяване на бездомни деца, котета и пияници. Водолеите не спят - те бдят! Вечно ангажирани с добруването на планетата като цяло и човечеството в частност, те дори и през почивката не се спират, когато стане дума да се вършат добрини. Ако нещата опрат до връщането на китове в морето, отстъпете крачка назад. Спомнете си, че не сте на тези ширини и се вгледайте по-внимателно - китът има ли бански? Да не се окаже, че влачите към вълните наднормен хомо сапиенс.

Риби

Учат обертоново пеене

Ако не препият до припадък, Рибите има опасност да се удавят - в собствените си сълзи. Но това е само в моменти на пиянска тъга, тоест, предимно нощем. През деня се увеселяват спокойно, като нормалните хора. Или смучат разхладителни коктейли на сянка, или се киснат кротичко в морето, или спят до късния следобед, понеже са си легнали по изгрев. При този здравословен режим, Рибите се прибират у дома отпочинали и доволни. Освен ако не са се отдали на медитация, духовни пътешествия или обертоново пеене в Монголия (казват, че е много полезно).

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.