iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Камбанен звън убива вируси

Камбанен звън убива вируси

Изследователският екип , ръководен от кандидата на биологическите науки Фатеп Шипунов, е регистрирал удивителния лечебен ефект, идещ от камбанния звън на православните черкви.

Учените са открили, че този звън може да унищожи вируси на жълтеница, грип и ред други инфекции.

Особено любопитно се оказва обстоятелството, че всеки вирус може да бъде унищожен в собствен звуков регистър.

Удивително ни се струва умението на нашите предци векове преди нас точно да определят срещу коя област в какъв тембър непрестанно да бият камбаните, та опасната зараза да бъде ликвидирана.

Учени от Международната славянска академия, ръководени от акад. Анатолий Охатин, доказват, че по канала на микролептонната връзка, която съществува между обичащите се и близки духом хора, преминава насочена към болния целителна енергия, идеща от прочетената от свещеника в православния храм молитва за здраве.

Обяснението на учените е следното.

Със светлите си мисли молещите се в храма люде концентрират най-леките микролептони, които се оказват и най-полезни за човешкото здраве.

Вярващите биха се почувствали изцелени, ако влязат в храма и отворят душите си за звуците на молитвите и камбанния звън.

Знайно е, че свещениците мълвят молитви над храната и водата. И още нещо удивително: според научните изследвания под влияние на физическите полета молекулите се нареждат в сложни групи. Православните молитви довеждат до образуването на дълги молекулни вериги на водата, подобни по форма и качества на ДНК-носителите на човешката наследственост. И водата като че ли оживява. В случая се получават водни съответствия на ДНК, които имат целебна и пречистваща сила при хората, отпили глътка светена вода.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.