iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Какво може да възбуди любопитството на жените

Какво може да възбуди любопитството на жените 05_1431951527

Изисканият часовник, елегантните ръкавели, атрактивната вратовръзка и фешън очилата са аксесоарите на мъжа, които могат да провокират жената.

Оказва се, че тъкмо въпросните глезотии действат като афродизиак на евите, анализира проучване на международната платформа за електронна търговия Kaymu. Акцентите от визията на силния пол директно засилват сексуалното желание в слабия – поради простата причина, че са белег на власт и пари. Те подсказват, че техният собственик е добре поставен в офиса, респективно в бизнеса и оттам в обществото. Така че може да осигури висок стандарт и закрила – любимата житейска комбинация за повече от половината госпожици по света. Ако поне част от тях имат късмет, няма лошо да открият своя партньор на работното си място. Изводът: модата е не по-малък афродизиак от храната. Донякъде е изненада, че дамите са по-податливи на въздействието на афродизиаците от стайлинга. За 31 процента от тях няма нищо по-еротично от господин в костюм, който говори за добър вкус, още по-добри банкови сметки, социален престиж и сигурност. Всъщност бизнес униформата е продължение на изначалната страст у жените към мачовците в пагони и ботуши. В мокрите фантазии принцът вече не е облечен в брич, а в смокинг. Само някакви нищожни 10 процента от запитаните момичета се изкушават от кавалери в небрежни спортно-елегантни одежди. Тълкуването разкрива интерес към нестандартни сексуални отношения. Тези дами определено са от по-разкрепостени – не се съобразяват с предразсъдъци, нямат задръжки, готови са да експериментират по всяко време на денонощието.

По-лесно е да бъдат класирани дрехите и детайлите в гардероба и будоара на дамите, които действат като афродизиаци на господата. Според същото проучване, 65 процента от мъжете направо пощуряват от мацка в малка черна рокля, която подчертава формите, издава характера и подсказва енергията. Всеки от тях е доверил, че в сънищата му винаги има място за красавица, облечена в модела, наложен някога от великата прелъстителка Коко Шанел. Да събличаш малка черна рокля е преживяване, ако не за милиони, то поне за хиляди. Вечерните одежди с тънки презрамки и голи гърбове пък докарват мъжки пол направо до екстаз. 20 процента от анкетираните залагат на червеното и дантелено бельо. Баграта на кръвта е увертюра към удоволствието, твърдят те. Едва 15 % от мъжете признават обувките за фешън афродизиак – явно не са гледали "Сексът и градът". Но тези, които са наясно с еротиката и предизвикателството, излъчвани от хубавица само по обувки и бижута, все пак предпочитат тънкия висок и остър ток. Това говори не само към познаване на творчеството на "Джими Чу" и Кристиян Лубутен, но и за склонност към садо-мазо закачки като в холивудските колежански хоръри. Има и други варианти – палто от норка на голо, тренчкот върху бикини, мъжка риза върху бански костюм... Важното е сексът, който ще последва модата, да бъде от най-марково качество.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.