iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Какво може да разтопи сърцето на мъжа

Какво може да разтопи сърцето на мъжа 09_1443015156

Мъжете, досущ като жените, обичат да получават комплименти, като ви представяме и репликите, които ще стоплят сърцето на всеки мъж:

С теб съм винаги спокойна и защитена

Тук става въпрос за инстинкти. Мъжете обичат да са покровители, да се грижат за някого и да правят жената до себе си щастлива и спокойна, пишат от "Монитор". С тази реплика ще го спечелите непременно.

Толкова си секси... Особено когато готвиш

Дори само „толкова секси" е достатъчно на един мъж, за да откачи. Ако все пак добавите и кулинарните му умения към комплимента, се пригответе за вкусна вечеря и страстно продължение на нощта.

Ти си амбициозен и постигаш целите си. Възхищавам ти се

Представителите на силния пол обичат жените да величаят амбициите им. Мъжете се чувстват неописуемо добре, когато знаят, че забелязвате техните цели и стремежа им да ги гонят и постигат. Това е признание, за което ще ви се отплатят.

На всички казвам каква късметлийка съм, че те имам до себе си

Мъжете се гордеят с факта, че разказвате за него на близките си. За тях това означава, че са успели да защитят честта и достойнството си на сериозни и добри мъже.

Изглеждаш като истински атлет

Обикновено мъжете не получават толкова много комплименти що се отнася до външния им вид. Винаги им е повече от приятно, когато разберат, че забелязвате колко са се потрудили в залата. След като веднъж сте обърнали внимание на страхотната му фигура, той ще продължи в същия дух само и само да не разваля хубавото впечатление, което мускулите му са оставили у вас. ]

Източник: life.dir.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.