iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Какво да говорите с новия си партньор

Какво да говорите с новия си партньор 11_1446642674

Сексът е едно от най-големите удоволствия на света, но може да се превърне и в неприятно преживяване заради някои недоразумения, като когато имате постоянен партньор е лесно – и двамата познавате телата си, знаете кой какво харесва и чувствате една сигурност и увереност в леглото. При смяна на мъжа обаче винаги има някои неловки моменти, които лесно могат да бъдат предотвратени с бърз разговор, пише tialoto.bg.

Ето и какво трябва да обсъдите с него преди да се хвърлите в леглото:

1. Белези

Перфектни хора няма! А в леглото жените често се потапят в комплексите за телата си и това им пречи да се насладят напълно на любовната игра. В никакъв случай не му обяснявайте за целулита или за по-пищното си дупе или малки гърди, защото това само ще убие и неговото желание. Той със сигурност е забелязал тези неща и ето, че все пак иска да бъде с вас. Добре е обаче да го предупредите, ако имате някакви белези по тялото си, рождени петна или други „несъвършенства“, които биха могли да го „стреснат“ и да го накарат да си мисли какво ли не.

2. По какво си падате

Не се познавате добре и затова ако той не е гадател, едва ли веднага ще уцели какво точно ви харесва в леглото, още повече ако си падате по по-специфични тактики и игрички. Няма нищо лошо преди това да си кажете какво ви възбужда и какво не, както и да научите как да го задоволите максимално.

3. Предпазни средства

Противозачатъчни, презервативи... трябва да вземете всички мерки за безопасен секс. Колкото и надежден да изглежда, не се впускайте в сексуални игри с мъж, който познавате бегло, без да сте се погрижили за здравето си. И не става въпрос само за нежелана бременност, а и за болестите предавани по полов път. Бъдете умни!

4. Девственост

Ако сте девствена, не се срамувайте и не го крийте от него. Той трябва да е наясно, че това е първият ви път и да бъде по-внимателен с вас.

5. Възраст

Може да сте по-малка, но да изглеждате като по-зряла и обратното. Не е задължително да си казвате ЕГН-то, но разликата във възрастта има значение в секса, така че не я крийте. А и когато всички дрехи паднат, той има как да я разпознае и може да стане конфузно.

6. Изследвания

Ако имате някакъв проблем (гъбички, бактерии, инфекции) го предупредете. Не е честно да си траете за тези неща, дори човекът срещу вас да е непознат и сексът да е за една вечер. Има шанс той да се откаже от секса, но пък замислете се как бихте се почувствали, ако спите с мъж, който има някакъв проблем и не ви каже. Особено ако след това трябва да прекарате дни наред по лекари, изследвания и в прием на различни лекарства.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.