iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Какви са тенденциите в мъжкия гардероб това лято

Какви са тенденциите в мъжкия гардероб това лято 07_1468742905

Това лято бермудите са заменени с шорти. Актуалните панталони са до средата на бедрото или още по-къси. Тези до над коляното остават за някой друг сезон. Може да са дюс или щампирани с ярки флорални мотиви, райета, ромбове или пъстри птици.

Ярките тонове отдавна не са запазени само за дамите. Мъжете също може да се облекат във всички цветове на дъгата. А ако има и принтове на цялата флора и фауна, сетът директно отива в класацията с най-актуалните тенденции. Розово, зелено, синьо, червено, оранжево, лилаво са само част от лансираните тонове.

С гащеризон като на механик рискувате околните да решат, че това е работното ви облекло, но пък моделът е хит още от пролетта. Лансира се в черно, тъмносиньо и зелено. Крачолите са широки, а в горната част има допълнителни джобове.

Белите дрехи са най-популярни през лятото. Не за друго, ама като сте се пържили дни наред под парещото слънце, загарът трябва да се покаже. А със светлите облекла той изглежда още по-тъмен.

Вярно, че напоследък ни мори голяма жега, но за щастие, от време на време захлажда, а и вечер край морето понякога е нужна и връхна дреха. А този сезон това са съвсем тънки якета бомбър.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.