iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Измислиха устройство, което прави компютър от телевизора

Измислиха устройство, което прави компютър от телевизора 11_1447154723

Не знам колко от вас чувстват същото, но има нещо в големите екрани. Харесва ли ви да гледате 4K видео или играете игри на гигантски екран, което е спиращо дъха преживяване. Същото предимство имат и при презентации или докато гледате образователни видеоклипове. Нещата стават по-приятни благодарение на умните телевизори, но пак има ограничения. Не бихте ли предпочели готово и мощно компютърно изживяване на гигантски 42-инчов телевизионен екран всеки ден. Може да си кажете, че ви трябва PC стик. Мисля, че е време да изпробвате MagicStick!

Това е един от най-мощните компютри под формата на стик с всемогъщия 14 нм Cherry Trail процесор на Intel с 12 до 16 ядра GPU и 8GB оперативна памет. Това е първото устройство, което се предлага с Windows 10 и Android Lollipop, а също така поддържа всички варианти на Linux като Ubuntu, Fedora и др Можете не само да направите компютър от телевизора си с това. вие просто трябва да го включите в HDMI порта на вашия телевизор или проектор, добавете клавиатура или мишка или дори да използвате контролното приложението за смартфони и таблети, така вие ще бъдете напълно готови да се възползвате максимално от този мини компютър в движение. Това е нещо като мощен компютър във всяка стая на къщата ви.

Ще бъдете изумен, когато разберете, че MagicStick е съвместим с Windows и Android. Това ще ви даде възможност да използвате любимите си приложения и софтуери на големия екран. Независимо дали става дума за гледане он лайн на филм или презентация по време на работа, възможностите за използването на MagicStick са безкрайни.

Друга хубава черта на този компютър стик е ултра бързоия пренос на данни със скорост до 10 Gbps. Той дори ще стартира след по-малко от 7 секунди, което е по-бързо от всеки стандартен компютър или лаптоп. С MagicStick сега можете да се насладите на компютъра, без главоболията през които преди това сте преминавали.

Тъй като това е свързано устройство, можете чрез смартфона си да включвате и изключвате вашия MagicStick. Той е с USB диск с до 128 GB пространство и може лесно да се превърне във вашата ежедневна флаш памет с натискането на един бутон.

От студентите до любители на игрите, пътешественици и бизнес професионалисти, MagicStick ще свърши отлична работа за всеки и навсякъде.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.