iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Измислиха детска количка, която се побира в дамска чанта

Измислиха детска количка, която се побира в дамска чанта 04_1459613701

Детската количка GB Pockit бе удостоена от Гинес, като най-компактна детска количка в света, толкова че, когато е сгъната може да се пъхне под седалката на самолета или да се напъха в дамска чанта.

Въпреки теглото си от само 4.5 кг, и размерите й до едва 30 см. ширина и 35 см. височина, когато е сгъната, GB Pockit безпроблемно може да вози деца с тегло до 25 кг. В зависимост от това колко бързо расте детето, количката може да се използва със сигурност до година.

Тя не е предназначена да замени лежащата детска количка и най-вероятно майките няма да харесат компактните колела, годни само за идеални тротоари, килими или гладки подове. Но компактната количка Pockit предлага регулируем по височина пет точков колан за безопасност, прибиращ се сенник и кошница за съхранение отдолу, която може да издържа до 5 кг.

Най-добрите характеристики на Pockit са лесната й употреба и компактните размери, които позволява да се внася в самолет, като ръчен багаж или да се носи в раницата, като резервен вариант, когато детето се умори от ходене. За разлика от много други колички, които са по-трудни за сгъване от играчка Трансформърс, сгъването и разгъването на Pockit е изключително лесно.

Количката разполага с две различни възможности за сгъване, като най-компактна става, когато първо задните колела бъдат сгънати, а не толкова компактна, но много по-бързо, количката може да бъде сгъната от дръжките си, без допълнителното сгъване на колелата. В зависимост от ситуацията, като ограничено пространство или плачещо дете, може да се избере вариант по всяко време.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

16-Април-2016

17-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.