iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Измамиха български туристи в Гърция

Измамиха български туристи в Гърция 06_1434538828

53-ма българи прекарали кошмарна ваканция в Гърция. Това съобщава "Телеграф", позовавайки се на потърпевши, като българската група тръгнала на поклоннически туризъм на островите Лесбос и Хиос, където да разгледат местните манастири и църкви.

Те се организирали сами, без посредничеството на тур оператор като още през април предплатили ферибота и стаите в хотела.

Общата цена на екскурзията е била 590 лв на човек, като в нея е включено всичко, както нощувките във ферибота, така и самостоятелна хотелска стая, вечеря и закуска.

Мъките започнали още на ферибота, който хванали от Кавала до Лесбос.

"Още при тръгването се сблъскахме с проблем. Имахме нощен преход с ферибота, при което се оказа, че само за половината от групата има каюти", разказа пред вестника потърпевша.

При качването във ферибота, който е на фирма Hellenic sealways, се оказва, че половината от групата нямат каюти и трябва да спят в общо помещение на седалки.

Туристите помежду си се разбрали да предоставят наличните места за спане на възрастните и майките с деца. Останалите пътници са били настанени в зала със седалки като в самолет, в която температурата е била 16 градуса и хората са били принудени да се преместят в ресторанта на топло.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.