iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Изхвърлиха Денди от Виенския бал

Изхвърлиха Денди от Виенския бал 02_1424767577

Перничанинът и светски хроникьор Любомир Милчев-Денди, беше изхвърлен от "Шератон", след като се опита да влезе на Виенския бал.

Дни преди събитието 51-годишният писател поискал акредитация като репортер на сутрешния блок на Нова телевизия. След като категорично му е отказана, той превел по банков път 150 лв. за най-евтиния куверт. При пристигането си заявил това на охраната, но след като е извикан представител на организаторите, сумата му е била върната в кеш и му е обяснено, че не е желан по никакъв начин там.

Предишните години Денди е сядал на повечето маси и е ял от чиниите и пил от чашите на гостите, които през това време са били на дансинга. Вероятно това е една от причините да бъде нежелан на събитието.

Сред гостите тази година бяха министърът на туризма Николина Ангелкова, депутатът Слави Бинев, собственикът на ФК Лудогорец Кирил Домусчиев, бизнесмените Ветко и Маринела Арабаджиеви, шефът на Булбанк Левон Хампарцумян, астрологът Светнала Тилкова-Алена и издателят Андрей Тилков, певицата Кристина Димитрова с Агент Тенев, адвокат Биляна Тончева, посланици и военни аташета на Франция, Дания, Германия и Испания.

Много би ни било любопитно мнението на сестра му Недялка Илиева – директорката на Металургията в Перник? Тя до момента избягва да коментира публично брат си, въпреки, че той националната преса цитира Денди в доста пиперливи краски по нейн адрес.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.