iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Истини, които човек разбира след като умре

Истини, които човек разбира след като умре 10_1413286250

Ето истини, които разбира човек след като умре. Едно от основните неща, които правим на планетата Земя е да се опитваме да си спомним неща, които сме забравили. Но след смъртта се разбират един куп неща, които не знаем, докато сме живи, като например:

1. Животът на Земята не е наказание за минали грешки. Не ги плащаме от друг живот. Не работи по този начин. Концепцията око за око, зъб за зъб, кармичкото изравняване не е истина. Избирате вашите житейски обстоятелства преди да се родите, което е почти невъзможно за разбиране, докато сте на земята. Ако осъзнаете тези причини, живота ще загуби част от своя "елемент ", а загубата на този "елемент" е това, за което е просветлението.

2. Всичко се променя. Когато умрем се разбира колко много. Също така се разбира, че има безсмъртни неща, неща, които ще вземете с вас и те се променят също.

3 Животът е хубав дори и в тежките периоди. И всички ние правим неща, които наричаме грешки. Но, така наречените грешки са в ред, Те са само част от живота на Земята.

4. Трябва да погледнем от всички страни, неща, които може би няма смисъл от човешката гледна точка. Ами спрете за момент, преди да съдите себе си или някой близък твърде остро.

5. Няма само един истински или правилен начин, който да се окаже добър. Някои краища са по-щастливи, някои не толкова щастливи, но не е важен само процентът на щастието.

6. Обществото учи на ограничение. Без значение какво са ви учили, всичко, което някога ви е необходимо вече е във вас. И кой сте наистина е далеч от разбирането. Поради това живот притиснат в човешкия опит може да бъде понякога болезнено.

7. В центъра има енергия, нематериални неща наречени любов. Колко добро чувство е любовта. Не можете да си представите. Наистина не можете. Няма начин да изпитате пълната мощ на любовта, докато сте на този "самолет".

8. Смъртта не е толкова сериозна, колкото си мислим, че е. Всъщност е много приятна. И сбогуване с хората, които обичаш не е толкова страшно, защото отново ще се срещнете.

Източник: tuktam.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.