iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ирена Соколова бе гост на празнично мероприятие по случай 8 март

Ирена Соколова бе гост на празнично мероприятие по случай 8 март 03_1457422402

Председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова бе гост на празнично мероприятие по случай 8 март. То беше организирано от дамската организация на ГЕРБ в София. Специални гости на събитието бяха още кметът на София Йорданка Фандъкова, Цветомир Паунов-областен координатор на ГЕРБ в София и административен секретар на партията, председателят на ЖГЕРБ-София Ирина Йорданова, столични кметове и общински съветници от ГЕРБ, районни ръководители на общински структури на Жени ГЕРБ-София, депутати и общественици.

Ирена Соколова подчерта, че инициативите, които провеждат ЖГЕРБ-София, особено в социалната сфера, дават голям отзвук в обществото. „Успехът е общ-благодарение на усилията на дамите от ЖГЕРБ-София, които са в парламента, благодарение на помощта на общинските съветници, кметовете, районните организации и централното ръководство“,подчерва Ирена Соколова.

Йорданка Фандъкова поздрави сърдечно дамите от ГЕРБ-София и благодари на всички присъстващи за усилената им работа. Тя изтъкна, че дейността на ЖГЕРБ в столицата е изключително ефективна. “Жени ГЕРБ-София са много активни във взаимодействието си с НПО сектора. Така, дамите разширяват своето влияние чрез общественополезни дейности”, каза Фандъкова.

Мероприятието, което се състоя в навечерието на най-женския празник, отбелязва и годишнина от изцяло възобновената дейност на ЖГЕРБ-София, посочи Ирина Йорданова.

По време на празничното събитие бе прочетен поздравителен адрес от името на зам.-председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в Групата на ЕНП – Мария Габриел, която е и зам.-председател на организацията на ЕНП Жени. В словото си, българският евродепутат от ГЕРБ заявява, че ще бъде организирана група, която да посети Европейския парламент в Брюксел. По думите й, в посетителската група ще има по една дама от ЖГЕРБ-София от всеки район в
столицата.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.