iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Илизионистките Мирела и Моника спечелиха публиката в Габрово

Моника Маркова и Мирела Сашкова от Перник

Моника Маркова и Мирела Сашкова от Перник обраха овациите на публиката на фестивал в Габрово. Илизионистките са възпитанички на илюзионното студио към Младежкия дом, с ръководител Александър Луканов. Те се представиха блестящо наред с професионалисти фокусници, похвали се директорът на културната институция Милчо Спасов.

"Фестивалът е на професионалното илюзионно изкуство. Това е много важно, защото на национално ниво децата ми се представиха не по-зле от най-добрите професионалисти, които с това си изкарват хляба", сподели ръководителят Александър Луканов. "Това ме кара да се гордея. Не очаквах деца на тази възраст да се представят толкова блестящо. Искам да подчертая, че този голям успех се дължи на работа в екип . От една страна това е пълното съдействие на Младежкия дом и родителите, както и изключително отговорната работа на моите самораи", уточни Луканов, цитиран от pernikmedia.net

Луканов изказа специална благодарност на неговия учител Любомир Стаменов, без който той нямало да се реализира, като илюзионист. Третокласничката и седмокласничката се занимават с фокуси от няколко години.

"Магията на фокусите ни грабна. Когато човек го прави с удоволствие - всичко е лесно и приятно. Един фокусник трябва да има въображение, за да бъде добър и да плени публиката. Въображението е необходимо и в реалния живот", споделиха Моника и Мирела.

Източник: pernikmedia.net 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.