iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Годеж направиха синът на Ал Бано и дъщерята на Орнела Мути

Годеж направиха синът на Ал Бано и дъщерята на Орнела Мути 08_1439731716

Синът на Ал Бано – музикантът Яри Каризи, и дъщерята на Орнела Мути – актрисата и модел Найке Ривели, се сгодиха, като 42-годишният Яри и 40-годишната Найке се сближили през юни по време на участието си в телевизионното риалити „Пекин Експрес”, снимано в Южна Америка, и оттогава били неразделни.

Двамата вече са запознали родителите си и организирали скромен домашен годеж. „Живях бурно, но с Найке най-сетне намерих баланса. Дълго търсих себе си. От малък мечтаех да стана певец, но известността на родителите ми беше тежък кръст. После, преди да навърша 20 години, загубих сестра си Иления, с която имах много специална връзка, и тази трагедия напълно ме обърка. Така започнах да обикалям света като самотен пътешественик и да пиша музика. Сега с Найке се радваме на всеки момент заедно и ни е добре така”, споделя Яри.

Найке, която преди няколко години обяви, че е бисексуална, пък сложи край на неясните си отношения с участничката в италианския „Биг брадър” Сирия де Фацио, за да се отдаде на мъжката любов. Тя има един брак зад гърба си и пораснал син. Двамата с музиканта вече планират общо пътешествие из Индия. "Никога не съм виждал сина ми толкова щастлив и спокоен", коментира бъдещият свекър Ал Бано.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.