iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ето къде трябва да почиват различните зодии

Ето къде трябва да почиват различните зодии 06_1466831506

Отпускарският сезон дойде, като някои по-пресметливи или пък по-смели хора са планирали ваканциите си още през декември. Други тепърва ще губят часове в интернет, проучвайки всяко място под слънцето. А защо не оставите звездите да решат вместо вас? Ето къде трябва да пътуват различните зодии.

Овен (21 март - 20 април)

Нестинарски танци

Овните са авантюристични натури, които лесно се изнервят. Затова за тях са безкрайните пътеки за обхождане, дългите плажове, водните спортове и всевъзможните екстремни преживявания. Най-важното за овните е да има изобилие от всякакви дейности като за търсачи на силни усещания. По-малко активните между тях биха изпитали духовен оргазъм от по-експериментално пътуване с интересна цел - например, да гледат нестинарско шоу. А после да отскочат до Велека - там може да покарат сърф.
А ако овенът е спечелил от националната лотария, нека се разходи до Мауи на Хавайските острови. Там има от всичко, което може да го съблазни и да му остави незабравима емоция, за която да говори до края на живота си. Или пък да отскочи някъде по-наблизо. Плажовете на Южна Европа са отворени за първенците в зодията.

Телец (21 април - 21 май)

Изискан СПА хотел

Телците са най-големите почитатели на лукса от всички знаци. Те се наслаждават на най-изисканите неща в живота. Следобед в петзвезден спа хотел с египетски чаршафи би им доставил голямо удоволствие. Някъде на тихо и красиво сред природата също е тяхна мечтана почивка. Ваканцията им няма да има грешка, ако комбинират най-доброто от различните преживявания - в модерен хотел в планината на чист въздух, който едновременно може да предложи дълга и интересна винена листа и удобно кралско легло.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Към европейските столици

Меркурий, планетата на общуването, контролира близнаците. И никак не е чудно, че те тържествуват и процъфтяват в социална среда. Могат да бъдат най-сериозно изкушени със самолетни билети до някой голям и вълнуващ град - Берлин, Рим, Амстердам, Барселона. Там ще купонясват до зори в международна компания.

Рак (22 юни - 22 юли)

Тихо и спокойно море

Раците са домошарите в зодиака. В редките случаи, когато напускат жилището си, те имат нужда да отидат на уютно място, където да се чувстват като у дома си. Тъй като са воден знак най-добре биха се чувствали близо до своя елемент - морето. Те направо се разтапят със заровени крака в пясъка. Но също така ценят спокойствието и своето лично пространство. За това най-подходящ за тях е някой спокоен плаж, далеч от шумните курорти по Черноморието. Все още има и по-диви места на юг, като Силистар, или някое бунгало на Русалка - наслаждение на красотата и тишината е най-добро за този астрологичен знак.

Лъв (23 юли - 23 август)

Стар град близо до масови забавления

Лъвовете са широки личности и обичат да празнуват в шумни компании. Големите и масови курорти са именно за тях. Там те ще могат да танцуват цяла нощ. Лъвовете също така си падат по историята, така че ако не изберете купоните, най-добрият вариант е да се отправят на културно пътешествие из културно-исторически местности. Идеалните дестинации за лъвовете са Несебър или Созопол, където мога цял ден да се изгубят в стария град, а вечер да купонясват в Бургас или Слънчев бряг. Царят на животните може да се отправи и към проучване на крепости в Гърция.

Дева (24 август - 23 септември)

На минерални бани

Девите се възхищават на дизайн от най-висок клас и всякакви майсторски изработки. Всяко пътуване за носи духа на опознаването. Модерно, интересно място, впечатляващо с достиженията си са идеални за тях. Големи чисти и фешън градове, каквито ще намерите, ако тръгнете на Запад, са перфектната почивка. Девите са също земен знак и си падат по здравословния начин на живот - така че е добре да организират бягство от натоварената София за няколко дни в провинцията или на минерални бани, с каквито България изобилства.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Виена или "Аполония"

Везните обичат да бъдат заобиколени от изкуство и култура, но нямат нищо против и да бъдат малко глезени. Мечтата за тях е най-висок клас хотел със спа център в град като Виена, който е пълен с театри, музеи, както и много възможности за кулинарни угощения. Или просто могат да си купят златен билет за празниците на изкуствата "Аполония" в Созопол, който струва 360 лева, но пък с него могат да се гледа най-доброто от театралната сцена в София и да се чуят едни най-добрите български изпълнители. А има и плаж! Перфектно!

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Дивото зове

За скорпионите е много важно да откриват неща, които никой преди тях не е. Те проучват всяко кътче от дестинацията, която са избрали. За това най-добре да поспестяват известно време ида отидат на някое далечно и непознато място. Защо не в Мароко? Занаятчийските пазари там, ухаещи на подправки и изобилстващи от продукция, ще им предложат часове, в които да разглеждат. Скорпионите също така нямат против да претърпят малко неудобства в името на това да преживеят вълнуващи моменти, за които да си спомнят години наред след това. Така че може да кривнат малко от утъпкания път на традиционните хотели и да изберат някой по-нестандартен.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Духовни приключения

Като най-големите пътешественици в зодиака, стрелците живеят в трескаво очакване на следващото си приключение. Те ще са доволни и да карат кайтсърф на Черно море и да обиколят цялата крайбрежна ивица. Стрелците са винаги готови и за международни пътувания, особено на места, наситени със спиритуализъм, като Ангкор Ват в Камбоджа, храмовете на Баган в Мианмар, Тадж махал в Индия или просто Атон.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Пещерите ви очакват

Козирогът е най-целенасоченият знак от зодиака. Те винаги дават максимума от себе си и са готови да предприемат всяко ново предизвикателство. Козирогът е и земна зодия, което означава, че ще им достави огромно удоволствие и най-елементарното излетче сред природата. Така че най-подходящо за тях е място, където могат да правят различни неща - да катерят планини, да влизат в пещери, да скачат с парапланер, да пробват уиндсърф, или да си направят целодневно пътешествие с колело.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Големи и шумни партита

Родените под знака на Водолей са хора със свободни души, които обичат да са центъра на компанията. Те биха се забавлявали най-добре в голям град край морето с много туристи и приятелски настроени местни жители. Бургас, Варна - това са българските градове за вас. При повече възможности изберете Ница, или крайбрежните градове в Испания и Италия. Сицилия пък ще ви остави във възторг.

Риби (20 февруари - 20 март)

С йога в Боровец

Типично за водните обитатели рибите имат нужда от голямо пространство, за да бродят на спокойствие. Повечето искат, когато са на почивка, да избягат от реалността. За това няма да е зле да релаксират с йога. Новият фестивал "Удая лайв" на Боровец през август с десетки йога учители от Америка и Великобритания, както и музиканти от цял свят, могат да ви поднесат страхотна транс, фолк, ембиънт изолация, за която мечтаете отдавна.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.