iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Двама полицаи получиха награди по случай Съединението

Двама полицаи получиха награди по случай Съединението 09_1410357046

Наградиха по случай 6 септември - Ден на Съединението двама служители на ОДМВР – Перник. Наградите бяха връчени от председателя на Съюза на военноинвалидните кооперации в България.

По случай 6 септември Ден на Съединението на България, Съюзът на военноинвалидните кооперации в България, като представител на военнородолюбивите организации и патриотичните съюзи в страната награди двама служители на дирекцията. Церемонията се състоя в сградата на полицията, в присъствието на целия ръководен състав. Отличията бяха връчени от Борис Николов – председател на организацията и Даниела Тронкова – секретар. С Медал „100 години независима България” и почетна карта на офицера бе удостоен Майор Чавдар Гебов , за родолюбивата му и патриотична дейност.

Почетна грамота и почетна карта на офицера получи Ваня Оприкова, за заслугите й към обществото на град Перник и работата й с подрастващото поколение.

Г-н Николов и г-жа Тронкова поздравиха всички служители на полицията и изразиха готовност, за по-нататъшно сътрудничество и съвместна работа. Директорът на ОДМВР Славчо Станиславов благодари за отличията и за добрата съвместната работа със Съюза на военноинвалидните кооперации в страната.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.