iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Довечера от 21 часа ще има молитва

Довечера от 21 часа ще има молитва 09_1409902455

Група, представи новата си инициатива, която набра популярност във Фейсбук. Тези хора смятат, че със силата на мисълта си могат да повлияят на събитията у нас и дори и на климата на планетата. Те пишат следното:

"Вече няколко пъти група българи, чрез силата на мисълта и специална техника на медитация, успяват да повлияят благотворно на събитията в България. Няколко години подред успешно се справят с предотвратяването на епидемиите от грип и хепатити, а последното такова упражнение бе на 8 август, когато бе сложен краят на климатичният хаос градушките и наводненията в България. За някои това е извън разбиранията им, но когато фактите говорят не можем да крием истината.”

Днес, на 5 септември точно в 21 часа ще бъде проведено следващото “програмиране на битието”, участниците в което са си поставили за цел “изчистването” на българското общество от клетвоотстъпниците. В България клетва полагат президентът, народните представители, премиерът и министрите, съдиите и прокурорите, лекарите и военните. Скоро след упражнението, тези от тях, които са престъпили клетвата ще напуснат завинаги обществото, а техните наследници не ще могат да се възползват от придобитото от тях.

Събитието е наречено “Да бъде светлина (да изчистим България от мизерниците)” и е публикувано във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1481808048743623/. Освен участниците във Фейсбук ще участват и хора поканени лично по имейл. Очаква се да се включат около 400 човека.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.