iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Днес е Денят на разводите

Днес е Денят на разводите 01_1451920895

Днес е денят в цялата година, в който се разпадат най-много бракове, като първият понеделник от новата година си е спечелил прозвището Ден на разводите от адвокатите, тъй като тогава се подават най-много молби за разтрогване на брака, пише в. "Дейли стар".

Според статистиката първият месец от годината като цяло е най-безрадостният за браковете, тъй като най-често през януари хората "се втурват" да се развеждат или се впускат в извънбрачни авантюри.

Първата работна седмица на януари и най-вече първият работен ден след празниците са най-заетите за бракоразводните адвокати. Стресът, на който са били подложени много двойки през празничния период, в крайна сметка води до увеличаване на разделите и разводите в началото на новата година, обяснява Аманда Макалистър от правната фирма "Слейтър и Гордън".

От друга страна от сайта Illicit Encounters за запознанства на семейни хора отчитат, че през първата работна седмица от новата година много хора започват извънбрачна афера. Причината отново е стресовият празничен период, който подтиква към разтоварване от напрежението чрез изневяра.

Януари е и месецът, през който най-много британци търсят щастие с нов партньор. Свидетелство за това е повишената със 75 процента активност в сайтове за запознанства.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.