iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дениса от Радомир ще се бори за титлата „Мис Плеймейт 2016”

Дениса от Радомир ще се бори за титлата „Мис Плеймейт 2016” 01_1451725201

На 28 януари красивата Дениса от Радомир ще се бори за титлата „Мис Плеймейт 2016”. 12 сексапилни и красиви момичета ще участват в конкурса, за който момичето от Радомир се спряга като една от основните претендентки за титлата. Това, което никой не пише, когато става въпрос за подобен род конкурси е, че момичето не спада в така наречената група „тъпи блондинки търсещи по-лек живот”. Дениса е завършила музикалното училище „Любомир Пипков”, специалност народно пеене. В училището се запознава с Фики Стораро, с когото и до днес са добри приятели, но не иска да коментира слуховете, че имала връзка с него. Отскоро Дениса е с подписан официален договор с музикалната компания АРА , където се надява да сбъдне мечтата си и да запее на голяма сцена. Има подготвени песни, работи сериозно за своя дебют като певица. Няма да загърби народното пеене, но основно ще се ориентира към модерния поп-фолк. В момента е студентка в Нов български университет.

„Музиката е това, което ме вълнува и там искам да продължа да търся реализация. Конкурсът за мис „Плеймейт” е едно предизвикателство. Записах се да участвам на първа крачка, просто защото обичам да се снимам, мисля, че имам визия за това. Това беше първото. След това обаче прецених, че едно мое участие там ще покаже, че не всички момичета които участват в подобни конкурси са глупави и просто търсят по лек живот. Искам да разбия мита, че всички плеймейтки са глупави. Имам и образование, имам и свои разбирания за живота, които са много сериозни и ще го докажа. Не съм златотърсачка, както са свикнали да наричат красивите момичета” – сподели Дениса.

Момичето живее в София, но е категорично, че никога не е крила, че е от Радомир, където редовно ходи за да се види с близки и приятели. Които съвсем не са малко.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.