iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Деца от община Перник получиха награди

Деца от община Перник получиха награди 06_1402902756

Гражданско сдружение ”Патриотично обединение – Нова левица” връчи награди на отличници в община Перник. Наградите бяха раздадени за 10-та поредна година Грамоти и ръчни часовници получиха 22 деца от всички училища Перник.

Призовете връчи лично председателят на сдружението Милан Миланов.

„Продължавайте да бъдете все така амбициозни. Вие сте показали, че по нищо не отстъпвате на вашите връстници в Европа и света. Вие сте доказали, че знаете и можете. Където и да учите се сещайте за родното си място и помагайте, за да може Перник да се превърне в един европейски град”, с тези думи се обърна Миланов към знаещите и можещите деца на Перник.

Сред отличените бе и възпитаникът на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Георги Димитров. Той е ученик в 6-ти клас с класен ръководител Ирена Тренчева. Младежът е показал много добри резултати на областни и национални състезания.

„Георги е с отличен успех през всичките години и всеки път се гордеем с неговите постижения”, похвали се директорът на учебното заведение Адриана Ольова.

В тези трудни времена, в които живеем обикновено се изпълваме само с негативизъм и не отчитаме факта, че има изключително даровити деца. Радвам се, че традицията продължава, разширява се. На нея с удоволствие идват родители и деца. Надявам се и призовавам и други организации и политически формации да продължат нашия пример. Пернишките деца заслужават внимание. Нека да има повече добро и това добро да става ясно сред гражданите на града ни”, сподели още Милан Миланов.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.