iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Червилото тази пролет е ярко

Червилото тази пролет е ярко 02_1456382542

Ярки червила, блестяща кожа и деликатно подчертани очи ще са сред най-хитовите тенденции в грима през предстоящата пролет, като е без значение дали ще изберете матови или блестящи цветове. Така със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на огненочервените устни, съветват топ гримьорите. Цикламеното, ярко розовото и прасковеното също ще са модерни нюанси през следващия сезон. При подходящо съчетание те са идеални както за светла така и за тъмна кожа, за блондинки и брюнетки. При тези крещящи цветове обаче най-важното е да нанесете червилото внимателно, защото всяко кривване се набива на очи.

За по-смелите дами големите компании предлагат и всякакви странни цветове за всяка част от лицето. През тази пролет категорично ще се възроди и една тенденция, с полъх от 90-те, а именно металик върху устните. Можете да ги откриете в лилави, винени и дори сребристи и златисти нюанси.

В контраст с ярките устни макиажът на самото лице ще бъде с възможно най-естествени нюанси. Актуални ще са и продуктите с деликатни бляскави частици, които отразяват светлината и правят лицето свежо и светло. Идеалният руж през идния сезон ще е прасковен или бледорозов.

За дамите, които все пак искат да подчертаят очите си, също ще има смели тенденции тези пролет. Тюркоазеното, синьото и дори наситено лилавото отново си проправят път, след като бяха позабравени през зимата.

Дебелата и извита очна линия също е сред задължителните елементи на актуалния грим през следващите месеци. Още повече, че тя перфектно се съчетава с червените устни и не ви е нужно нищо друго, ако заложите на тази комбинацияю

Овални форми и неонови цветове върху ноктите

По време на модните седмици в Париж, Милано, Ню Йорк и Лондон дизайнерите представиха най-новите си колекции, на които можеха да се видят маникюри от палитрата на дъгата до съвпадащи с грима, както и от френски маникюр до телесни и неонови цветове с блестящи пигменти. Определено тенденции 2016 предлагат за всеки по нещо.

Формите на ноктите през пролет 2016 също са много разнообразни. Овалните удължават ноктите и им придават ефект на полумесец, облите са предпочитан вариант за по-късите маникюри, а издължените бадемови форми са най-дългият и секси вариант.

Най-актуалните цветове са червеното, синьото и жълтото, а блестящите акценти са все още модерни. Все още остава и актуален и така нареченият „плетен” маникюр, който се превърна в тотален хит през зимата. С този релефен лак върху ноктите се пренасят любимите елементи от зимните ни пуловери.

Къс бретон и ретро вълни в косите

Огнено червено, обезцветено русо, естествено черно както и множество неестествени цветове определят за модерни прическите през пролетта на 2016-та година. Дългите пуснати коси продължават да са най-предпочитани от заради сексапила и женствеността, които придават на визията. Хитът на сезона ще са обемните коси със свободнопадащи ретро вълни, характерни за 50-те години. Класическите букли също ще са много актуални, но в доста по-отпуснат и естествен вид.

Модерни ще са и много късите прически с асиметричен бретон. И през този сезон той ще е актуален и при дългите коси, като там най-добрият вариант е да бъде плътен и прав, като по този начин подчертава очите и погледа. Карето на вълни и етажи също ще е сред най-модните за 2016 година. При него косата е на два етажа, като по-късият стига до ушите. Косата се стилизира леко със сешоар, докато се постигне обем.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.