iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Червеното е цветът на следващата година

Червеното е цветът на следващата година 12_1450684853

Няколко лъвици от родните светски хроники са фенки не само на лиричния Крис де Бърг, но и на неговия суперхит "Дамата в червено", като всъщност това е и цветът на идващата високосна година.

Според китайския календар Огнената маймуна е благосклонна тъкмо към жените, които умеят да се заиграват в баграта на кръвта и страстта. Неслучайно София Борисова, която през седмицата показа актуалната си колекция, залага на винаги печелившия тон. Няколко ценителки веднага се завъртяха в нейни тематични тоалети. Лили Ангелова, която доскоро се подвизаваше в "Папараци", се натъкми със секси мини. Като всяка бизнес дама, която е на "ти" с трендовете и протокола, Мая Косева избра класиката в дължината, комбинациите и излъчването. "Другият задължителен нюанс в актуалната палитра гравитира около "Сахара" - с оттенъци в сребристо или златисто. Това е много капризен момент във визията", коментира експертът в икономическите връзки между България и Австрия. Тя е сред малкото по родните салони, които комбинират обувките дори с обиците.

Деси Тенекеджиева, която довечера излиза за коледен концерт на водната сцена в Парадайс, също е почитателка на червеното. Всъщност тя се оглежда в него - като автентичен представител на зодия Овен. Актрисата, която пее, си пада и по лукса в руски имперски стил.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.